Zonnebloem voor winkeldeur Meander

0248233_Ontwerp_deur_Meander.jpeg
.

BRUMMEN – Tessa Valstar heeft het winnende ontwerp gemaakt voor de winkeldeur van De Meander in Brummen. De deur van de winkel bij het biologisch-dynamische bedrijf krijgt een mooie zonnebloem, die volgens de jury goed past bij de sleutelwoorden landbouw, vitaal, leven, groei, zon, licht, water en Brummen.
De jury bestond uit Julia Land, medewerker bij De Meander, Jelle van de Ridder, schilder in Zutphen en Annika van Klinken, wethouder cultuur in de gemeente Brummen. Er waren genoeg inzendingen om hen aan het werk te zetten. Uiteindelijk vonden ze dat de symbolische waarde van de zonnebloem mooi aansluit bij het bedrijf. “De zonnebloem gaat bezoekers een goed gevoel geven bij het binnenkomen en zorgt dat bezoekers terug blijven komen.” Zodra het weer uitnodigt tot schilderen, gaat Tessa haar kleurige idee realiseren.

demeanderbrummen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.