Zonnebloem Loenen huldigt jubilarissen

0246777_51foto_Jubilarissen_Zonnebloem_edt.jpg
De jubilarissen Truus Aartsen(25 jaar) en Karin Aartsen(10 jaar) werden in de bloemen gezet. Annie Nijhof (25 jaar)kon niet aanwezig zijn.

LOENEN – Op een onlangs gehouden bijeenkomst van alle vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Loenen zijn enkele dames verrast en in het zonnetje gezet. Truus Aartsen en Annie Nijhof zijn beiden meer dan 25 jaar vrijwilliger bij de afdeling. Ook Karin Aartsen is al weer 10 jaar vrijwilliger.

Helaas kon Annie deze avond niet aanwezig zijn. Truus en Karin kregen de speld, de oorkonde, een prachtige bos bloemen en een leuke fotocollage aangeboden door Gerrit-Jan. De dames werden door Stefie Eymans toegesproken. Zij memoreerde de staat van dienst van beiden, de bestuursfuncties, bezoekwerk en het vele voorbereiden van de activiteiten. Ze sloot af met een welgemeend dankjewel voor hun grote inzet al die jaren. Ze sprak de wens uit namens allen, dat de dames hun vrijwilligerswerk nog vele jaren mogen blijven doen. Onder luid applaus van alle aanwezigen namen de dames de felicitaties in ontvangst.
Deze feestelijke avond werd onder het genot van een hapje en een drankje en een gezellig samenzijn afgesloten. Annie Nijhof werd de andere dag bezocht en gehuldigd door Dicky en Stefie.

Foto: De jubilarissen Truus Aartsen(25 jaar) en Karin Aartsen(10 jaar) werden in de bloemen gezet. Annie Nijhof(25 jaar)kon niet aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.