‘Who the f*ck is Britt?!’

0248249_Who_the_fck_is_Britt.jpg
Who the f*ck is Britt?! - Company of Errors

DOESBURG – Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. De uit Helmond afkomstige zanger-gitarist Sem vertelt zaterdag 21 januari bij Podium Doesburg met de voorstelling ‘Who the f*ck is Britt?!’ over zijn transitie van vrouw naar man. Hij neemt het publiek mee in zijn proces door middel van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen. Hij gaat in duet met zijn vroegere zelf, die op het videoscherm aanwezig is.
Sem stond al vaker op het podium met de Leif de Leeuw Band. Deze keer wordt Sem begeleid door diezelfde band, maar in een andere opstelling. Ze laten tijdens deze show een heel andere kant van zichzelf zien. De elektrische gitaren worden ingewisseld voor pedalsteel en mandoline. De stevige rocksongs voor kleine verhalende Americana songs.
De voorstelling bij Podium Doesburg begint om 20.00 uur. De entree kost 17,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.