Weggeefmarkt op Rhederhof

0248280_Rommelmarkt1.jpg
.

RHEDEN – Op Rhederhof in Rheden wordt zondag 22 januari een weggeefmarkt gehouden. In een tijd waarin alles al duur genoeg is, worden hier de spullen gratis weggegeven. Iedereen die iets weg te geven heeft, kan dit afgeven bij Rhederhof, op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Alles is welkom, als het maar schoon, heel, compleet en houdbaar is. Denk bijvoorbeeld aan jassen, plaids, speelgoed en houdbare voedingsartikelen. Meubeltjes kunnen niet worden aangenomen. De weggeefmarkt is zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Ook een drankje en kom soep zijn deze dag gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.