Wandeling door Nationaal Park Veluwezoom

0249351_Natuurmonumenten_--_foto_Natuurmonumenten’.jpg
Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zaterdag 4 februari begeleidt een gids van Natuurmonumenten een wandeling door het Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied volledig en kan alles vertellen over het bos, de heide en de landgoederen. Tijdens de wandeling gaat het over hoe dieren, insecten en planten leven en overleven in de winter. Tijdens de wandeling kunnen herten, wilde zwijnen of IJslandse paarden zichtbaar zijn. Hetzelfde geldt voor de wildsporen van de dieren. De wandeling begint om 11.00 en duurt tot 13.00 uur. Leden van Natuurmonumenten betalen 7 euro en niet-leden betalen 10 euro. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.