Volle maan en sterrenhemel in Nationaal Park Veluwezoom

0249356_Volle_maan_-_foto_Natuurmonumenten.jpg
Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zondagavond 5 februari begeleidt een gids van Natuurmonumenten een wandeling in het Nationaal Park Veluwezoom, om de volle maan en de sterrenhemel te bewonderen. Het heldere licht geeft de maan de bossen en vlaktes een mysterieuze sfeer. De zichtbare silhouetten van de bomen zorgen voor een bijzondere wandeling in het maanlicht. Wandelen in het donker is anders dan overdag en het donker zorgt ervoor dat alle zintuigen op scherp staan. De wandeling start om 19.30 en duurt tot 22.00 uur. Kosten voor deze wandeling zijn 8,75 euro voor leden van Natuurmonumenten en 12,50 euro voor niet-leden. Aanmelden voor de wandeling kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.