Veurpronken bij C.V. de Narrenkap

0249052_Veurspronken.jpg
. - Anouk Cornelissen/C.V. de Narrenkap

VELP – Op vrijdag 20 januari vond Het Veurpronken plaats bij carnavalsvereniging de Narrenkap in Velp. Het Veurpronken is een avond die specifiek op zusterverenigingen is gericht. De zaal was goed gevuld met delegaties van diverse verenigingen uit de regio. Op het podium waren voorstellingen van de gardes, hofzangers en -dames te zien, maar werd er ook kennis gemaakt met de ‘Sonnenblumen Tanzers’ en ‘Multiple Voice’. Prins Kevin Vos heeft zijn onderscheiding aan diverse prinsenparen van andere verenigingen mogen uitreiken. Na afloop van het programma was er een optreden van zanger Marvin de Geest.

Foto: Anouk Cornelissen/C.V. De Narrenkap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.