Verhuiscoaches voor beweging in woningmarkt

0248815_Huis.jpg
.

GEM. BRUMMEN – Gemeente Brummen, woningcorporatie Veluwonen en provincie Gelderland gaan samenwerken om oudere inwoners te helpen als zij willen verhuizen. Hiervoor worden verhuiscoaches ingezet. Deze coaches ondersteunen mensen in hun zoektocht naar een andere woning en helpen bij het aanvragen van de verhuisvergoeding die de provincie biedt.
De inzet van verhuiscoaches heeft twee doelen. Aan de ene kant het helpen van ouderen die willen verhuizen, maar dit om verschillende redenen niet kunnen overzien. Anderzijds kan het de doorstroming op de Brummense woningmarkt verbeteren. Want als oudere inwoners verhuizen, kunnen andere mensen terecht in hun eengezinswoning. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de samenwerking vorm te geven. Zodra de verhuiscoach beschikbaar is voor inwoners, maakt de gemeente Brummen dit bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.