Verduurzaming Naeff-flat voltooid

0248887_Naeff-flat_bewoners.JPG
Onthulling van het naambord met bewoonsters Leida en Nettie en wethouder Dorus Klomberg

VELP – De verduurzaming van de 28 appartementen van de Naeff-flat aan de Hoofdstraat in Velp is voltooid. Het appartementencomplex uit 1959 is onder andere voorzien van dak- en gevelisolatie, nieuwe kozijnen en balkons. De bewoners van het appartement hebben zelf het initiatief genomen om het gebouw te verduurzamen. Hiervoor hebben zij een lening van 1,4 miljoen euro geregeld bij het Nationaal Warmtefonds en heeft de gemeente Rheden een duurzaamheidslening van 400.000 euro verstrekt. De oplevering werd feestelijk gevierd in Brasserie Hugo’s. De oudste bewoonster en de bewoonster die het langste in het gebouw woont onthulden daar woensdag 18 januari samen met wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rheden het nieuwe naambord van het gebouw.

Meer foto's

De Naeff-flat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.