Trimclub stopt bij 50-jarig jubileum

0248269_Jubileum_Trim_u_fit.jpg
Trim U Fit

BRUMMEN – De dames van trimclub Trim U Fit vierden onlangs, samen met hun partners, het 50-jarig jubileum van de vereniging. Dit was tevens ook het afscheid van de club, die er na al die jaren mee gaat stoppen. Reden hiervan is het verlies van enkele leden en het toeslaan van de vergrijzing.

Maar liefst 49 jaar lang was de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) thuishaven van Trim U Fit. Daarna hebben de leden nog eventjes gebruikt gemaakt van het zaaltje van vogelvereniging de Edelzanger. Bij mooi weer werd er getraind in de bossen van de Engelenburg. Kernploegschaatser Karel te Winkel was dertig jaar lang de trainer, daarna heeft Rikie Dix het stokje overgenomen. Rikie is, net als Gerrie Bleumink, al vanaf de oprichting lid.
Het bestuur bestond de laatste jaren uit voorzitter Gerrie Bleumink, penningmeester en trainer Rikie Dikx en leden Jannie Timmer, Bernarda Wassink, Gerrie Bleumink. Zij zijn door de leden van de club in de bloemetjes gezet en kregen een dinerbon. De dames kijken terug op een mooie en sociale tijd. Chris en Rikie Dix hebben een mooi glossy samengesteld, zodat iedereen de mooie herinneringen nog eens kan ophalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.