Theaterkoor Music for All zoekt muzikaal leider

0248237_Film_-Pixabay.jpg
.

DIEREN – In verband met het vertrek van Christan Grotenbreg zoekt het Dierense theaterkoor Music for All per maart een nieuwe muzikaal leider. Music fot All is een groep van ongeveer twintig leden van 45 jaar en ouder. De deelnemers maken muziektheater, maar zingen daarnaast tijdens evenementen ook ander repertoire. Tijdens voorstellingen wordt niet alleen gezongen, maar ook geacteerd. “Wij zoeken een nieuwe enthousiaste muzikaal leider die samen met ons nieuwe uitdagingen wil aangaan. We willen ons verder ontwikkelen in ons ‘gewone’ repertoire. Daarnaast willen we graag, samen met jou, weer onze tanden zetten in een nieuwe muziektheaterproductie”, aldus het theaterkoor.
De repetities zijn op maandagavond in Dieren. In aanloop naar een muziektheatervoorstelling is er ook wel eens een werkdag in het weekend. Op zaterdag 11 en zondag 12 februari is de productie De Geduldsteen te zien. Belangstellenden voor de functie kunnen contact opnemen met Karin Ouwerkerk via theaterkoor.musicforall@gmail.com of 06-53695621.

mfadieren.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.