The Stranger en Close in Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg gaat in het nieuwe jaar van start met twee films over vriendschap. Deze zijn beide om 20.00 uur te zien in Het Arsenaal.
De film The Stranger is te zien op woensdag 11 januari. Deze spannende thriller is gebaseerd op één van Australiës grootste undercoveroperaties. Henry en Mark raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een serieuze vriendschap ontstaat. Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste (kinder)moordzaak acht jaar geleden. De film begint om 20.00 uur.
Op vrijdag 13 en woensdag 18 januari is de film Close te zien. Deze film gaat over de dertienjarige Léo en Rémi. Zij zijn vrienden zo lang ze zich kunnen herinneren. De vriendschap is vrolijk, intens en bovenal zijn ze onafscheidelijk. Toch lijkt een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis genoeg om hen uit elkaar te drijven. Vol onbegrip zoekt Léo toenadering tot de moeder van Rémi. Terwijl ze pogen te begrijpen wat er is misgegaan, hopen de jongens op vergeving en verzoening. De film draait op beide dagen om 20.00 uur. Reserveren is aan te raden en kan via www.filmhuis-doesburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.