’t Steegs deelkastje geopend

0249039_Deelkastje.jpg
't Steegs deelkastje

DE STEEG – Aan de Diepesteeg, links van het kerkgebouw Eltheto bij het fietsenrek, is ’t Steegs deelkastje geopend. Het kastje is gevuld met levensmiddelen en bedoeld voor iedereen die hier wat uit kan gebruiken. De inhoud van het kastje wordt constant aangevuld en iedereen is welkom om dit extra aan te vullen. Vooral etenswaren en persoonlijke verzorgingsmiddelen zijn welkom. Hierbij wordt wel verzocht om op de houdbaarheidsdatum te letten en geen bederfelijke spullen te plaatsen. Meer informatie over het afgeven van spullen is verkrijgbaar bij Sandra, 06-50968456.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.