Spreekuur energiecoaches in Brummen en Eerbeek

0248297_duurzaamheid_spaarlamp.jpg
.

EERBEEK/BRUMMEN – Vanaf deze week houden de energiecoaches van BrummenEnergie wekelijks spreekuren in Brummen en Eerbeek. Inwoners van de gemeente Brummen kunnen tijdens deze spreekuren gratis advies krijgen over de verlichting, verwarming en isolatie van hun huis. Vanaf donderdag 19 januari zijn de energiecoaches van BrummenEnergie elke donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.00 uur te vinden in de bibliotheek in Brummen. In Eerbeek zijn de energiecoaches vanaf 20 januari elke vrijdagochtend tussen 11.00 uur en 12.00 uur aanwezig in het Tjark Riks Centrum.
De energiecoaches van BrummenEnergie geven gratis tips en adviezen over hoe mensen hun stroom- en gasrekening kunnen verlagen. Het gaat om dingen die iedereen zelf kan doen en niets of weinig kosten, zoals lampen die weinig stroom verbruiken. Maar het kan ook gaan om grotere maatregelen, zoals de aanschaf van een (hybride) warmtepomp of de isolatie van vloer of muren.
De energiecoaches zijn een initiatief van de gemeente Brummen en BrummenEnergie, de lokale energiecoöperatie van inwoners in de gemeente Brummen. Een energiecoach is een vrijwilliger met specialistische kennis, die meedenkt over energiebesparende maatregelen. Net als BrummenEnergie hebben de energiecoaches geen winstoogmerk. Ze geven onafhankelijk advies en hebben geen ander doel dan mensen te helpen met energie besparen. Mensen kunnen tijdens de spreekuren binnenlopen en hoeven zich niet vooraf aan te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.