Sportieve start voor de jeugd van Sportclub Brummen

0248267_Zaalvoetbal_Sportclub_Brummen.jpg
Jeugd van Sportclub Brummen waagt zich aan zaalvoetbal

BRUMMEN – Vrijdag 6 januari was de jeugd van Sportclub Brummen te vinden in de sporthal van Rhienderoord. De jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes deden mee aan een zaalvoetbaltoernooi.
In de zaal gelden andere regels dan op het groene gras. Zo mag er geen fysiek contact zijn en de velden zijn kleiner. Het was voor de jeugd een leuke manier om te voetballen met andere regels. Dit was af en toe wel even slikken, maar de begeleiders en scheidsrechters keken streng toe op de regels die binnen van toepassing zijn. Op deze manier kon er ook goed gewerkt worden aan de eigen voetbaltechnieken.
Voor de verschillende leeftijdscategorieën was een gemixt programma in elkaar gezet. Alle spelers werden gemengd en moesten onderling tegen elkaar spelen. De kinderen hebben sportief gestreden om de winst.
In de ochtend mocht de jongste jeugd van onder de 7 jaar de eerste aftrap doen en starten met het toernooi. De JO8 en JO9 kwamen daarna aan de beurt. Aan het einde van de ochtend streden de JO10 en JO11 om de winst in de poule van vier teams.
In de middag volgden toernooien voor de JO 12 tot en met JO15-2 en de JO 15-1 tot en met JO 19-1. Een mooie, sportieve start van het nieuwe jaar.
Kinderen die ook op voetbal willen, zijn elke maandagavond welkom tijdens de inlooptraining om te kijken of de sport bij hen past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.