Restaurant voor kinderen

0248364_Samen_Eten_3.jpg
.

ANGERLO – Bij Komdersuut in Angerlo opent een kinderrestaurant. Eenmaal in de maand koken kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben voor hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes. Daarnaast gaat het om samenwerken en het ontwikkelen van zelfstandigheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Er wordt samen met vrijwilligers gekookt bij Komdersuut aan de Dorpsstraat 33 in Angerlo. Deelname is gratis. Komdersuut kan de maaltijden betalen, dankzij giften van fondsen, zoals de Gestichten Doesburg, en donateurs. De eerste keer is donderdag 26 januari. Er is plaats voor vijf kinderen per keer. Kinderen kunnen zich aanmelden of worden aangemeld via kinderrestaurant@komdersuut.com. Vermeld daarbij naam, leeftijd, contactgegevens en eventueel nog extra informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.