Polonaises tijdens de Vrolijke Middag

0249055_Vrolijke_Middag.jpg
De Vrolijke Middag - Anouk Cornelissen/C.V. de Narrenkap

VELP – Op zaterdag 21 januari vond de jaarlijkse Vrolijke Middag van Carnavalsvereniging De Narrenkap in Velp plaats. De middag werd geopend door President Niels Gabriël, Prins Kevin en hun gevolg. Tijdens deze middag in het Narrenhuus in Velp werd met verstandelijk beperkten een groot feest gevierd, met optredens van de dansgardes, zanger Geert Hiemstra en vele polonaises door de zaal. Moe maar voldaan vertrokken de aanwezigen weer naar huis met de vrijwilligers van het Rode Kruis.

Foto: Anouk Cornelissen/C.V. De Narrenkap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.