PlusBus zoekt dringend chauffeurs

0248805_autorijden.jpg
.

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Na een vorige oproep in deze krant hebben zich twee mensen gemeld die zich nu inzetten voor het vervoer van passagiers. Aan de andere kant hebben er ook weer drie vrijwilligers opgezegd, waardoor de organisatie nog steeds mensen tekort komt. De organisatie heeft zo’n 35 chauffeurs nodig om goed te kunnen draaien. Dat aantal is inmiddels onder de 30 gezakt. Daarom doet PlusBus opnieuw een dringende oproep. Gezocht worden mensen die inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal, die zelf niet of moeilijk in staat zijn om met het openbaar vervoer te reizen, naar hun bestemming willen brengen. Dit zijn veelal locaties in deze gemeenten, maar ook omliggende plaatsen, zoals Arnhem, Zevenaar, Doesburg, Brummen en Zutphen. Van vrijwilligers wordt gevraagd zich één dagdeel per week beschikbaar te stellen. Meer kan natuurlijk ook, altijd in overleg. Na een introductiegesprek volgen drie proefritten op drie verschillende voertuigen, onder begeleiding van ervaraen PlusBus-chauffeurs. Na gebleken geschiktheid kan dan de intentie worden uitgesproken om zich bij het vrijwilligersbestand aan te sluiten. “Wij hopen dat er zich genoeg kandidaten aanmelden, omdat anders de mogelijkheid bestaat dat de dienstverlening aan onze doelgroep ernstig in gevaar komt”, aldus het bestuur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via secretaris@plusbusrhedenrozendaal.nl of 06-14570409.

1 REACTIE

  1. Beste dame e/o heer,
    Ik rijd twee keer in de week voor buurtbus Rijnwaarden. Ik kan tijd vrij maken voor plusbus gemeente Rheden/Rozendaal indien u nog een vrijwilliger chauffeur nodig heeft. Ik woon zelf in Westervoort 0636349306

    Gr.Vic Thuijns

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.