Op zoek naar de IJslandse paarden

0248274_Ijslandse_paarden_Natuurmonumenten-Elsemieke-Bolle.jpg
Op zoek naar IJslandse paarden - Natuurmonumenten - Elsemieke Bolle

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten begeleidt zaterdag 21 januari tussen 11.00 en 13.00 uur een wandeling in Nationaal Park Veluwezoom, waarbij gezocht wordt naar de IJslandse paarden. Onderweg wordt er verteld over deze dieren en waarom zij hier in het bos lopen. De wandeling start vanaf het bezoekerscentrum in Rheden. De excursie is bedoeld voor iedereen van 13 jaar en ouder. De hond mag niet mee. Een kaartje kopen kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten – Elsemieke Bolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.