Nieuwe website voor jubilerend Vrouwenkoor Phoenix

0248362_Vrouwenkoor_Phoenix.JPG
Vrouwenkoor Phoenix

BRUMMEN – Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen bestaat veertig jaar. Dat wordt uiteraard gevierd met een groots jubileumconcert. Daarnaast heeft het koor zichzelf getrakteerd op een compleet vernieuwde website.

Precies op 10 januari 2023 bestond het koor Phoenix veertig jaar. Zaterdag 15 april is het grote concert om het jubileumfeest te vieren, getiteld ‘Phoenix in Vuur en Vlam’. De koorleden werken vanaf nu iedere donderdagavond tijdens de repetities hard aan het feestelijke programma. Zoals het publiek van Phoenix gewend is, is er veel afwisseling in nummers, van klassiek tot modern.

Het bestuur heeft besloten om het koor een mooi cadeau te geven in de vorm van een nieuwe website. De website werd opgebouwd door het Zutphense Best4U en gevuld door koorleden. Het koor kan nu eindelijk haar eigen nieuws veel aandacht geven in een speciale rubriek met vele foto’s, interviews en nieuwsartikelen. Verder zijn de leden gestart met een blog, waar ruimte is voor persoonlijke verhalen en allerlei andere zaken die te maken hebben met het koor. Op de nieuwe website is ook te lezen hoe het veertig jaar geleden allemaal begon, met heerlijke foto’s uit de oude doos. Ook hebben de sponsoren van het koor een prominentere plek gekregen. Tot slot is er allerlei nuttige achtergrondinformatie op de site te vinden én een pagina waarop vermeld staat hoe iemand lid kan worden. Phoenix heeft nog ruimte voor nieuwe leden.

vrouwenkoorphoenix.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.