Nieuwe centrummanager voor centrum Velp

0247855_foto_overdracht_Huurman_Kuster.jpg
Marloe Kuster neemt het stokje over van Jan Huurman als centrummanager van Velp

VELP – Met ingang van het nieuwe jaar 2023 heeft de ondernemersvereniging BIZ Centrum Velp een nieuwe centrummanager. Marloe Kuster neemt de taken over van Jan Huurman, die bijna zes lang voor Veelzijdig Velp als activiteitenregisseur gewerkt heeft.

Nadat Huurman van 1994 tot 2001 al eens eerder zes jaar lang voor destijds Promotie Centrum Velp de acties en evenementen verzorgde, werd hij medio 2016 opnieuw aangesteld als activiteitenregisseur. De opdracht die hij meekreeg, was om verspreid over het hele jaar acties en evenementen te ontwikkelen en organiseren in en voor het centrum van Velp, waardoor het winkelen daar aantrekkelijk zou worden en blijven. De meer traditionele acties met Pasen, Moederdag en Vaderdag waren herkenbaar door uitdeelacties en prijsvragen. Koningsdag en de Velleper Donderdagen waren en zijn de grootste evenementen in Velp die jaarlijks vele duizenden bezoekers trekken. Om het centrum van Velp nog meer op de kaart te krijgen, werden nog aanvullende evenementen bedacht.

Tijdens de Zomerzaterdagen in juli en augustus was altijd wat te doen in het centrum. Er waren optredende artiesten, er werden traktaties uitgedeeld door het promotieteam en er is vaak iets te doen voor de kinderen. Ook werd eind juni het Midzomerfestival en in oktober Volop Velp geïntroduceerd. Mede door de pandemie konden deze evenementen nog niet echt voet aan de grond krijgen. Volop Velp, een event van door en voor de Velpenaren, kon niet rekenen op voldoende medewerking van het Velpse verenigingsleven, organisaties, stichtingen en clubs. Voor Veelzijdig Velp en voor Jan Huurman was het uitzonderlijk moeilijk om zonder of met aangepaste evenementen de coronaperiode door te komen. Zo moest het 40-jarig jubileum van de Velleper Donderdagen twee keer worden uitgesteld.

Inmiddels is Marloe Kuster begonnen aan haar taak als centrummanager voor de BIZ Centrum Velp. Onlangs kreeg ze van Jan Huurman symbolisch een USB-stick met daarop zes jaar aan documenten overhandigd. Marloe, tot voor kort ook centrummanager van Rheden, ziet in haar rol in het Velpse centrum vooral een prachtige uitdaging om samen met alle honderdvijftig ondernemers de schouders eronder te zetten en van het centrum van Velp een speciale omgeving te maken voor bezoekers en klanten. Een plek waar het goed toeven is, waar een uitgebreid shoppingaanbod is en waar men heerlijk kan eten en drinken. Ook de evenementen en acties in het centrum van Velp staan hoog op haar agenda. De ontwikkelingen zijn te volgen via de website van Veelzijdig Velp en op de Facebookpagina en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.