Nieuw evenement rondom bijen

0248829_Bijen.jpg
.

DIEREN – Zaterdag 20 mei is het Wereld Bijendag. Op deze dag houdt Tante Pollewop Events ‘Een bijzonder volkje’. Dit gezellige, niet stoffige evenement zal plaatsvinden tussen 11.00 en 17.00 uur in het centrum van Dieren. De organisatie heeft nog plek voor passende standhouders die een kraampje willen huren en andere geïnteresseerden die zich verbonden voelen met insecten, duurzaamheid, tuin, planten en bloemen en biodiversiteit. Mensen die een lezing of workshop willen geven, die iets leuks willen doen met of voor kinderen, kunnen zich aanmelden. De organisatie hoopt zo veel mogelijk partijen met elkaar in verbinding te brengen om samen een nieuw verrassend uitje voor de hele familie te organiseren. Wie mee wil doen, kan een bericht sturen naar info@tantepollewopevents.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.