Muzikale 60+ middag met Wilko & de Zwoagers

0248392_Wilko___de_Zwoagers.JPG
Wilko & de Zwoagers

DREMPT – Zaterdag 21 januari heeft de 60+ club van Drempt een muzikale middag op het programma staan. De Dremptse muzikanten Wilko & de Zwoagers delen hun plezier in muziek maken. Ze verzorgen al een aantal jaren regelmatig optredens in verzorgingshuizen en voor organisaties als de Zonnebloem en spelen deze middag dus in het dorpshuis in Drempt.
Het repertoire van Wilko & de Zwoagers bestaat uit een grote diversiteit, zoals eigen teksten, maar ook nummers van Bob Dylan, Fats Domino, Irish Rovers en Creedence Clearwater Revival. Tussen de muziek door zijn Wilko & de Zwoagers niets te beroerd om een sterk verhaal, goede mop of schuine bak de zaal in te slingeren. De 60+ club belooft een gezellige middag.
De middag is toegankelijk voor iedereen en begint om 14.00 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief een kopje koffie.

Henk Kuiper, 0313-472376

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.