Meedoen aan Drempt Got Talent

0247130_muziek__microfoon__zingen.jpg
.

DREMPT – Op zaterdag 28 januari houdt de Jeugdvereniging Drempt de mega-playbackshow ‘Drempt Got Talent’ voor alle basisschoolleerlingen uit Drempt, Doesburg, Hummelo, Keppel en omgeving. In Drempt en omstreken loopt veel talent rond. De Jeugdvereniging vindt het nu tijd worden om die talenten te laten zien. Naast playbackacts is er ook ruimte om allerlei mogelijke andere talenten op het podium te laten zien. Iedereen die alleen of samen met vrienden of vriendinnen een liedje goed kan playbacken of mooi kan zingen of dansen of goochelen of iets heel anders heel goed kan, kan meedoen. Opgeven kan via jeugdverenigingdrempt@gmail.com. In de mail moet vermeld worden wat de act is en hoe lang het ongeveer duurt. Aanmelden kan uiterlijk tot zaterdag 21 januari. ‘Drempt Got Talent’ wordt gehouden in het Dorpshuis in Voor-Drempt van 14.00 tot ongeveer 18.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.