Maxime Garcia Diaz in bibliotheek Brummen

0248932_Maximegarciadiaz.jpg
.

BRUMMEN – Op dinsdag 31 januari is dichter en schrijver Maxime Garcia Diaz te gast bij Bibliotheek Brummen. Haar debuut ‘Het is warm in de hivemind’ werd lovend ontvangen door het publiek en bekroond met de C. Buddingh-prijs, de prijs voor het beste poëziedebuut van het jaar. Tijdens de pauze is Primera XL aanwezig, zodat bezoekers het boek aan kunnen schaffen. Het is mogelijk om het direct te laten signeren door Diaz. Voor donateurs van de Boekensteun is de entree gratis, niet-donateurs betalen 7,50 euro. Aanvang is om 20.00 uur. Wie zeker wil zijn van een zitplaats, kan deze reserveren via bibliotheekbrummenvoorst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.