Marc Mölder nieuwe hoofdtrainer Sportclub Brummen

0249030_Voetbalgras.jpg
.

BRUMMEN – Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt Marc Mölder de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Brummen. Momenteel is Mölder bezig aan zijn vierde en laatste seizoen als trainer van Terwolde, hierna wordt hij de opvolger van Djordi van der Hoop in Eerbeek. Mölder heeft ervaring als trainer van onder meer KCVO en Markelo en hij was een aantal jaar Technisch Coördinator Jeugd Voorwaarts. In de gevoerde gesprekken met Sportclub Brummen heeft Mölder een goede en gedreven indruk achtergelaten en hij geeft aan veel zin te hebben in zijn nieuwe baan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.