Makelaar ontdekt woningbrand

0248957_Brand_woning_Brinkweg_Rheden.jpeg
Brand aan de Brinkweg in Rheden - Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

RHEDEN – Aan de Brinkweg in Rheden is vrijdagmiddag 20 januari brand uitgebroken in een vrijstaande woning. Even voor 15.45 uur kwam een makelaar bij de woning voor een bezichtiging en ontdekte de brand. De makelaar belde de brandweer, die met spoed met twee blusvoertuigen, een hoogwerker en waterwagen uitrukte.
De brand zat in het plafond en is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in de spotjes. De brandweer heeft sloopwerkzaamheden verricht aan het plafond om zo de brand te kunnen blussen. De schade aan de woning is aanzienlijk.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.