Loenermark huldigt 21 trouwe leden

0248005_Jubilarissen_Loenermark.jpg
De jubilarissen van Loenermark - Henk de Regt

LOENEN – Op de nieuwjaarsreceptie van Voetbalvereniging Loenermark heeft het bestuur, volgens een goede traditie, weer een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. Dit keer waren er 21 leden die 25, 40, 50, 60 of 70 jaar lid zijn van de Loenense club. Zij werden door voorzitter Toon Streppel toegesproken.

Streppel had berekend dat de 21 jubilarissen tezamen maar liefst 995 jaar dienstjaren hebben bij Loenermark. Rein van Someren heeft volgens de voorzitter met zijn 70-jarig jubileum een unieke staat van dienst. Van Someren heeft niet alleen vele jaren in de top van de Loenense club gespeeld, maar is ondanks de gevorderde leeftijd nog regelmatig op het complex te vinden. Hij behoort tot de groep vrijwilligers die ervoor zorgen dat het complex er keurig uitziet.
25 jaar lid zijn Thomas Heezen, Steven Hol, Rowen Wiggers, Robin Bijvank en Christiaan Lubben. Geert Tiemessen en Jan Zeutenhorst zijn 40 jaar lid. Marien Kruk, Ronnie Ruysch, Jan Blom, Toon Streppel, Berco van Boven en Harry Modderkolk spelen al 50 jaar bij Loenermark. Geert Nijhof, Reinder Kruk, Harm Elijzen, Hans Ruegebrink, Jaap Holdijk, Appie Gorsseling en Bertus van Overbeek zijn al 60 jaar lid en Rein van Someren dus al 70 jaar.

De voorzitter wees er op dat het bijzonder is dat de club meer 60- en 50-jarige jubilarissen huldigt dan 25-jarigen. Normaal gesproken zou men andersom verwachten. Streppel: “Het is natuurlijk geweldig dat zoveel mensen zo lang de club trouw zijn, maar het geeft ook aan dat Loenermark vergrijst. En dat komt doordat Loenen vergrijst en er relatief weinig nieuwbouw is. Veel van de woningen die er te koop zijn, zijn weggelegd voor jonge gezinnen. Er is dan ook te weinig woningbouw voor en door Loenenaren, zoals we in andere dorpen rondom wel zien. Ik wil hierbij dan ook een oproep aan de gemeente en provincie om Loenen niet te vergeten in hun woningbouwplannen. De Dorpsraad is hier ook mee bezig, maar we mogen niet te afwachtend zijn en later vaststellen dat de toewijzingen aan ons voorbij gaan.”

Foto: Henk de Regt

Foto: De jubilarissen van Loenermark. Rein van Someren, zesde van rechts, is maar liefst 70 jaar lid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.