Lionsclub Doesburg schenkt warmte aan Oekraïne

0247310_groepsfoto_Kerstmarkt.jpg
.

DOESBURG – Tijdens de Kerstmarkt op zaterdag 17 december trotseerden leden van Lionsclub Doesburg met veel plezier de kou om voor Oekraïners potjes ‘opregte Doesborghsche mosterd’ en kunstkerstkaarten van L-Ly te verkopen. Op dit moment zitten veel mensen in Oekraïne zonder elektriciteit, verwarming en stromend water. De temperatuur kunnen daar dalen tot wel -20 graden. Er is veel hulp nodig en een grote behoefte aan generatoren. Deze kosten ongeveer 1000 euro per stuk en omdat wachten geen optie is, konden de leden van Lionsclub Doesburg geen beter doel bedenken dan warmte te geven. Dat vonden ook veel bezoekers van de kerstmarkt, met dank aan de verkoop en een aantal donaties kunnen er twee generatoren richting Oekraïne gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.