Lezing Groei & Bloei over winterhout

SPANKEREN – Op uitnodiging van KMTP Groei & Bloei Veluwezoom verzorgt Chris van der Wurff donderdag 19 januari een lezing over winterhout. Hij doet dit vanaf 19.30 uur in de Kerkhorst in Spankeren.
Chris van der Wurff is een boomkweker uit Heeze, gespecialiseerd in bijzondere houtige gewassen. Hij neemt deze avond zo’n vijftig takken mee van soorten die je niet zomaar overal tegenkomt. De aanwezigen kunnen deze bijzondere materialen voelen, ruiken en proeven. Chris vertelt onder andere over de toepassing van deze materialen in de tuin en de ecologie hiervan. Ook geeft hij tips om de tuin te verbeteren door er een gesloten systeem met hergebruik van te maken.
Chris van der Wurff is een boeiend en bevlogen verteller over het kweken van zeldzame bomen en heesters. Hij kweekt soorten die een ander niet heeft en heeft in de loop der jaren een speciaal assortiment gekweekt, ontstaan door terug te gaan van cultuur naar natuur.
De lezing vindt plaats in de Kerkhorst aan de Dorpsweg 65 A in Spankeren en begint om 19.30 uur. Leden van KMTP Groei & Bloei hebben gratis toegang, anderen betalen 3 euro entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.