Lezing: De luxe van genoeg

0248831_euros__geld__munten_2.jpg
.

VELP – Op donderdag 26 januari is in de Grote Kerk in Velp een lezing over minder moeten en je leven vereenvoudigen. In Nederland is alles te koop, kan en mag heel veel. Een enorme welvaart, die ervoor zorgt dat veel mensen denken dat ze dus ook alles moeten. De nieuwste spullen, de laatste mode, een volle agenda, de wereld bereizen, het nieuws bijhouden, een flitsende carrière, een leuk gezin, lekker groot wonen, 24/7 bereikbaar zijn. Dit geeft weliswaar soms een gevoel van rijkdom en succes, maar kan ook leiden tot overgewicht, geldgebrek, slaapgebrek, burnout of eenzaamheid, een gebrek aan ruimte in huis, hoofd en agenda. Martin van der Gaag, auteur van ‘De luxe van genoeg’ vertelt donderdag in Velp hoe je regie kunt nemen, bewuster kunt leven en leert schrappen. De lezing begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, maar na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Er is na afloop tijd om elkaar te ontmoeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.