Leerlingen De Tender introduceren koffie-uurtje voor volwassenen

0247854_Leerlingen_De_Tender.jpg
.

DIEREN – Vanaf vrijdag 13 januari vindt er in het Proeflokaal van praktijkschool De Tender in Dieren een wekelijks koffie-uurtje plaats. Hier kunnen volwassenen uit Dieren en omstreken onder het genot van een kop koffie of thee samen kletsen of een spelletje spelen. De leerlingen van de vakopleiding Horeca serveren hen daar gratis koffie en thee.

Bij dit concept snijdt het mes aan twee kanten: de leerlingen oefenen hun vaardigheden in de bediening onder begeleiding van docenten en inwoners kunnen hier dorpsgenoten ontmoeten. Deze activiteit is gratis, de koffie en thee worden aangeboden door De Tender. Dit initiatief wordt ondersteund door De Tender en Incluzio Rheden.
Het Proeflokaal is het schoolrestaurant van Het Rhedens De Tender. Het is geopend in november 2021 en wordt gerund door leerlingen, onder begeleiding van docenten. Naast dit wekelijkse koffie-uurtje kan iedereen hier ook terecht voor lunches en diners, deze zijn wel tegen betaling.
Het koffie-uurtje is vanaf vrijdag 13 januari elke week van 12.45 tot 14.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het adres van het Proeflokaal is Harderwijkerweg 1B in Dieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.