Kroonjuwelen van Het Loo bij Seniorenvereniging

DE STEEG – De Algemene Senioren Vereniging Rheden-Rozendaal houdt donderdag 19 januari om 14.00 uur een bijeenkomst in het Parkhuis in De Steeg. Jan Huttinga verzorgt een lezing over zijn werk als faunabeheerder in Kroondomein Het Loo. In de veertig jaar dat hij dit werk doet, heeft hij veel meegemaakt en gezien. Hij heeft als fotograaf prachtige natuuropnamen gemaakt, die hij laat zien. Jan is elke dag in het veld, mag overal komen en kan bij het beste licht foto’s maken. Wilde zwijnen en vossen hebben zijn voorkeur.
De bijeenkomst begint om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. De kosten bedragen 5 euro voor leden en 6 euro voor andere belangstellenden. Wie nog geen lid is, is welkom en kan zich die middag eventueel aanmelden. Dit kan ook daarna bij het secretariaat: José Schutten, 06-20992604 of senioren.rheden-rozendaal@outlook.com. Mensen die niet zelf naar De Steeg kunnen komen, kunnen contact opnemen met Henny Matser, 026-3634484.

seniorenrheden-rozendaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.