Kinderfilm Wil de Krokodil in Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont zaterdag 21 januari om 14.00 uur en zondag 22 januari om 11.00 uur in Het Arsenaal de Nederlands gesproken film ‘Wil de Krokodil’. Deze film is geïnspireerd op de hilarische ‘Lyle, Lyle the Crocodile’-boeken van Bernard Waber.
Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh om zich aan te passen aan zijn nieuwe school en vrienden. Dat verandert allemaal wanneer hij Lyle ontdekt, een zingende krokodil die houdt van baden, kaviaar en geweldige muziek. De twee worden snel vrienden, maar Lyles bestaan wordt bedreigd door de kwaadaardige buurman Grumps. De Primms zullen moeten samenwerken met Lyles charismatische eigenaar, Hector P. Valenti om de wereld te laten zien dat familie uit de meest onverwachte hoek kan komen. En dat er uiteraard niets mis is met een grote zingende krokodil met een nog grotere persoonlijkheid.

filmhuis-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.