Kidsclub bij Sios’61

0248652_KorfbalKidsclub.jpg
Nieuwjaarsclub bij Sios

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 heeft zaterdag 14 januari een gezellige nieuwjaarsgym gehouden. Ook zaterdag 20 januari zijn kinderen weer welkom in sporthal de Dumpel.
Afgelopen zaterdag kwamen er naast de jeugdspelers van Sios ook kleine kinderen met hun ouders naar sporthal de Dumpel. Er werden door de twee Sios-trainers leuke spelletjes uitgelegd in het vuurwerk thema. Zo werden er voetzoekers gemaakt met de ballen, werden er vrolijk gekleurde ballen als vuurpijlen in de lucht gegooid en waren er de klappers. Daarvoor werd een leuk circuitje gedaan om op te warmen, hierbij (kop)rolden de kinderen over de matten en zigzagden ze langs de pionnen. De kinderen hebben een leuk en sportief uurtje gehad.
Komende zaterdag 21 januari om 10.00 uur houdt Sios’61 weer een gezellige Kidsclub achterin de grote zaal van sporthal de Dumpel, naast de jeugdkorfbalwedstrijden. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud en hun ouders zijn weer van harte welkom om te komen sporten. Aanmelden kan via een berichtje naar Anneke, 06-23292864.

www.sios61.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.