Jubilarissen MdVS gehuldigd

0247996_Jubilarissen_MdvS_Doesburg.jpg
De jubilarissen van MdVS Doesburg - Nicolette Vree

DOESBURG – Zondag 8 januari kwamen de leden van de Doesburgse muziekvereniging Muziekcorps der Voormalige Schutterij bijeen voor de jaarlijkse nieuwsjaarsreceptie. Bij deze gelegenheid zijn de trouwe leden in het zonnetje gezet.
Voorzitter Richard Hahné hield zijn nieuwjaarstoespraak. Het afgelopen muzikale jaar werd doorgenomen en er werd ook alvast vooruit gekeken. Ook zette hij de jubilarissen in het zonnetje. Hans Kroon en Harrie Coenraadts zijn beiden tien jaar lid. Tineke Peul (niet op de foto) en Wendy Pastoor zijn beiden vijftien jaar lid. Eric Pasman maakt zelfs al veertig jaar muziek bij de vereniging. Allen werden bedankt voor hun inzet voor de club, net als alle andere vrijwilligers, die zich druk maken voor de muziekvereniging. Na de huldiging, met een bos bloemen en een herinneringsspeldje, werd er met een hapje en een drankje nog gezellig geproost op het nieuwe jaar.

Foto: Nicolette Vree

Foto: Van links naar rechts: Richard Hahné, Harrie Coenraadts, Eric Pasman, Wendy Pastoor en Hans Kroon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.