Inzameling oud ijzer gaat door

0248874_Oud_ijzer.jpg
.

LOENEN – Ook in de wintermaanden, bij minder goed weer, gaan de mannen van oudijzeractie van de beide Loenense kerken gewoon door met hun werk. De opbrengst is iedere maand nog tot volle tevredenheid. De actie levert door de verschillende metalen nog een aardig bedrag op. Op zaterdag 28 januari staan de mannen weer klaar om het oude ijzer in ontvangst te nemen op het inzamelpunt aan de hoek van de Vrijenbergweg en Hoofdweg in Loenen. Op het terrein van bouwbedrijf Derksen staan de containers opgesteld. Iedereen die kabels, pannen, fietsen, bedspiralen, lood, ijzeren tuinhekken of ander oud ijzer in de schuur, op zolder of gewoon buiten heeft liggen, kan dit brengen tussen 10.00 en 12.00 uur. Wie niet in de gelegenheid is om de spullen af te leveren op die tijd, kan bellen naar Harrie Hebben, 06-51034533, of Jan Nijhof, 06-31492042.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.