Intuïtief schrijven met Hartschrift

0249263_Schrijven.jpg
.

VELP – Op vrijdag 3 februari verzorgt Hartschrift in Velp een introductieworkshop voor de schrijfcursus ‘Luisteren naar je pen’. Al schrijvend maken deelnemers in deze workshop kennis met intuïtief schrijven en komen er achter of deze vorm van schrijven bij hen past. De cursus start op vrijdag 17 februari en bestaat uit vijf bijeenkomsten. Goed of mooi schrijven is voor deze cursus niet belangrijk, plezier in schrijven staat voorop. Schrijfervaring is niet vereist. ‘Luisteren naar je pen’ is ontwikkeld door Christine de Vries en wordt door gecertificeerde trainers gegeven, in dit geval door Saskia Verhoef. Aanvang van de introductieworkshop is 10.00 uur aan de Dillenburglaan 3. De workshop duurt twee uur en de kosten hiervoor bedragen 15 euro. Wie na de workshop besluit de cursus te volgen, krijgt dit bedrag weer terug. Aanmelden kan via hartschrift.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.