Inbraak bij Focus Optiek

VELP – Bij opticien Focus Optiek aan de Emmastraat in Velp heeft in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 januari kraak plaatsgevonden. De daders hebben een aantal brillen buitgemaakt, maar vooral veel schade veroorzaakt.

De inbraak vond plaats om 4.00 uur in de nacht. De daders hebben een raam eruit geslagen om de winkel binnen te komen. Door de klappen werden diverse bewoners van bovenwoningen wakker, die daarna alarm sloegen.
Toen de inbrekers binnen waren, is direct de mistgenerator afgegaan, die het zicht van de daders direct belemmerde. Dat kon hen echter niet tegenhouden. Een getuige zag ze meerdere keren de auto inladen.
De politie was snel ter plaatse, maar tegen die tijd waren de daders al gevlogen. De schade is groot. Zondag heeft de recherche sporenonderzoek gedaan in de winkel.
In 2020 was er ook al een inbraak bij Focus Optiek. In 2021 werd de opticien overvallen.

Foto: Roland Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.