HV Brummen zet topverkopers in het zonnetje

0247685_Topverkopers.jpg
De topverkopers van HV Brummen

BRUMMEN – Ook dit jaar deed handbalvereniging Brummen mee aan de Grote Clubactie. En met succes. Er werd weer een recordbedrag opgehaald. Vorig jaar was al een record, maar dit jaar werd dat overtroffen. Met de verkoop van maar liefst 536 loten, mocht de vereniging een bedrag van 1.254,36 euro in ontvangst nemen. En met een ledenaantal van 54 is dat iets om trots op te zijn. Een goede reden om de top-verkopers in het zonnetje te zetten. Noor, Benthe, Nikki, Merel, Jaiden en Nika hebben samen 272 loten verkocht. Ze kregen allemaal een grote zak snoep en mooi t-shirt of een sporttas bedrukt met naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.