HOB luidt het nieuwe jaar in

0247935_2023-01_Nieuwjaarsconcert_HOB_10.jpg
Lisa Edelijn speelde een prachtige solo tijdens het nieuwjaarsconcert van HOB - Aart van Raalte

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen luidde zaterdag 7 januari het nieuwe jaar in met een schitterend concert in de Brummense Pancratiuskerk. Het orkest had een zeer gevarieerd programma voorbereid en gaf daarmee aan hoe veelzijdig de muzikanten zijn. Vooral met de muziekstukken met solistes Lisa Edelijn op klarinet en Daphne Wesseling op saxofoon liet het orkest blijken ook buiten de gangbare harmoniestukken te kunnen musiceren. Het waren indrukwekkende uitvoeringen, die zowel voor de solisten als voor de muzikanten veel concentratie vergden. Het geheel zat zeer harmonieus in elkaar en was voor het publiek een genot om naar te luisteren. Dirigent Römanö Mediati wist er bovendien voor te zorgen dat de balans voortreffelijk was.

Foto: Aart van Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.