Herinneringen in zwart wit

0249024_Schilderij.jpg
.

VELP – Op zaterdag 21 januari is de interactieve tentoonstelling ‘Herinneringen in zwart-wit, een zwart-witreis door de tijd’ geopend bij het Lorentzhuis in Velp. In deze tentoonstelling exposeren deelnemers van De Serre, dagbesteding voor jonge en/of vitale mensen met dementie, hun zwart wit schilderijen van mensen die bekend waren in de jaren dat de deelnemers zelf nog jong(er) waren. Denk hierbij aan Elvis Presley, Charlie Chaplin of David Bowie. Het schilderen haalt bij de deelnemers van de dagbesteding vergeten herinneringen naar boven. De tentoonstelling is nog twee weken te zien in de Oranjerie van locatie het Lorentzhuis aan de Rijnstraat 1 in Velp. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.