Help de vogels de winter door

0247758_NAMO43439_wintervogel.jpg
Natuurmonumenten

RHEDEN – Zondag 15 januari kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur op pad op de Veluwezoom. Met behulp van de de boswachter van Natuurmonumenten leren zij alles over vogels. Welke vogels zijn er te vinden in de tuin of park? En hoe kunnen deze het beste verzorgd worden? Op deze en meer vragen wordt antwoord gegeven tijdens deze activiteit van Oerrr Natuurmonumenten. Ook kan er een voederhuisje worden gemaakt, dat uiteraard ook mee naar huis genomen mag worden. Aanmelden online via natuurmonumenten.nl-bezoekerscentrum-veluwezoom.
Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.