Gratis ‘winkelen’ bij Rhederhof

0249035_FennekeVisscher-Regiobode-weggeefmarkt-220123-3.jpg
Weggeefmarkt bij Rhederhof - Fenneke Visscher

RHEDEN – Wie heeft er thuis geen spullen staan die niet meer worden gebruikt, ondanks dat ze nog goed zijn? Dingen die nog prima een tweede leven kunnen hebben bij iemand anders? Omdat het leven tegenwoordig al duur genoeg is, bedacht Rhederhof een weggeefmarkt. Iedereen kon hier dit soort ongebruikte spullen voor inbrengen en die werden tijdens de markt op zondag 22 januari weggegeven. Gewoon voor niets. Iedereen was welkom om een kijkje te komen nemen en wat leuke gratis spulletjes te scoren. Decoratie voor in huis, iets lekkers voor bij de koffie, een nieuwe blouse, er was werkelijk van alles verkrijgbaar. Rhederhof zelf regelde dat zelfs de koffie en een kom soep deze dag gratis waren.

Foto: Fenneke Visscher

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.