Glaskunst en concert in Dorpskerk Hoog-Keppel

0249123_Pualine_en_Aad_-_dorpskerk_Hoog-Keppel.jpg
Pauline Schenk en Aad van den Bosch

HOOG-KEPPEL – In de Dorpskerk in Hoog-Keppel vindt in het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 februari een combinatie-evenement plaats. Beide dagen is een expositie te zien, zondag kunnen bezoekers genieten van een concert.

Op zowel de zaterdag als de zondag is het werk van beeldend kunstenaar Aad van den Bosch te bewonderen. De laatste jaren heeft Van den Bosch zich toegelegd op digitale surrealistische glaskunst. Hij bouwt sculpturen van oud glas en maakt daar foto’s van, die hij vervolgens digitaal combineert met foto’s van zijn reizen over de hele wereld. Dit digitale resultaat, figuratief en abstract, laat hij op aluminium of glas afdrukken. Van elke compositie is maar één exemplaar gemaakt. Het thema dat in al zijn werk terugkomt is vanuit het donker, de droefenis, naar het licht, het positieve, naar de vrijheid. De expositie is op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur te zien en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Op zondag geeft Pauline Schenck een concert in de Dorpskerk. Schenck heeft een passie voor zang en begeleidt veel zangers, zowel in solorepertoire als in oratoria. Daarnaast is zij actief in verschillende kamermuziekformaties. Tijdens het concert in Hoog-Keppel zal Schenck vier verschillende toetsinstrumenten bespelen en hierover vertellen. Het concert begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

dorpskerkhoogkeppel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.