Gezellige 60+ middag in Drempt

0249033_Muziekmiddag_in_Drempt.JPG
Wilco & de Zwoagers speelden in het dorpshuis in Drempt - Hanny ten Dolle

DREMPT – Zaterdag 21 januari was er een gezellige middag in het Dorpshuis in Drempt. De 50+ club had een muzikale middag op het programma staan. Dit keer traden de Dremptse muzikanten Wilko & de Zwoagers op. De muzikanten brachten muziek van onder andere Bob Dylan, Fats Domino, Creedence Clearwater Revival en vele anderen. Tussendoor kwamen er ook nog leuke moppen en sterke verhalen de zaal in, wat de sfeer nog meer verhoogde. Na het kopje koffie of thee een drankje erbij en de middag was compleet. Dit was voor de aanwezigen genieten met een hoofdletter G.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.