Gezellig en mooi nieuwjaarsconcert

0248485_Nieuwjaarsconcert_ZOV_Grensvaarders.JPG
ZOV en de Grensvaarders samen op het podium - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Zondag 15 januari gaven de Zang en Ontspannings Vereniging (ZOV) uit Doesburg en het Shantykoor De Grensvaarders uit Doetinchem samen een nieuwjaarsconcert in het Martinus Atrium in Doesburg. De zaal zat goed vol met mensen die heerlijk kwamen luisteren (en vaak ook meezingen) met beide koren. Als eerste kwam ZOV aan de beurt met eigentijdse liedjes, die prachtig gezongen werden. Hierna was het de beurt aan de Grensvaarders met rasechte zeemansliedjes, die werden begeleid door hun eigen band. Na een aantal nummers was er nog opgetreden door beide koren samen en dat klonk ook als een klok. Dat kan ook haast niet anders, aangezien beide koren dezelfde dirigent hebben. Na de pauze herhaalde het programma zich nog een keer in dezelfde volgorde, maar uiteraard met andere liederen. Het publiek kon er maar geen genoeg van krijgen en er volgde aan het eind nog een mooie toegift als slot van een heerlijke middag met vrolijke muziek.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.