Geslaagde nieuwjaarsborrel bij De Voltage

0248258_Nieuwjaarsbijeenkomst_De_Voltage_edt.jpg
Nieuwjaarsbijeenkomst De Voltage

EERBEEK – Een team van zeven buurtgenoten organiseerde een nieuwjaarsreceptie, die zondag 8 januari werd gehouden in appartementengebouw De Voltage op het Sleperserf in Eerbeek. Ruim dertig buurtbewoners gaven acte de présence. Door een klein deel van de parkeergarage af te schermen met kleden en te verwarmen met elektrische kachels, werd hier een gezellige ‘ontmoetingsruimte’ gecreëerd.
Nadat voorzitter Jeroen Hijmans de bijeenkomst had geopend, is er afscheid genomen van Jan en Herma Nieuwenhuis, die vele jaren als commissielieden hebben deelgenomen. Teun en Martha Mellink zijn direct en onder luid applaus benoemd als plaatsvervangers. Ook Gerrie en Hans Vriezenkolk namen zitting in het organisatie-comité, waardoor voortzetting van dit initiatief zeker gewaarborgd is. Ook de Buurt-Zomerbarbecue op de laatste zondag in augustus is hiermee een zekerheid geworden.
De nieuwjaarsbijeenkomst werd een succes. Er waren lekkere hapjes en drankjes en de gezelligheid ging tot in de late avond door. Het doel ‘Samen kan er veel’ werd dan ook ruimschoots gehaald. De bijeenkomst is volgens de bewoners zeker voor herhaling vatbaar. Voorzitter Hijmans memoreerde nog wel dat hij hoopte dat er een volgende keer, dat zal dan de dertiende worden, nog meer buurtgenoten zullen deelnemen. “Sociale contacten en binding zijn belangrijke zaken in het dagelijkse leven. En zonder auto’s te laten ontploffen, hebben wij laten zien dat het in Eerbeek ook anders kan”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.