Gemeente Rheden haalt kerstbomen op

0247572_christmas-g000b7091d1920.jpg
.

GEM.RHEDEN – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen in de week van 9 januari de kerstboom voor hun woning of bij de verzamelcontainer in de buurt aanbieden.De gemeente haalt de bomen dan gratis op. Zorg er wel voor dat alle versiering uit de boom is gehaald. Maandag 9 januari worden de bomen opgehaald in Rheden, dinsdag 10 januari in de De Steeg, Ellecom, Spankeren en Dieren ten zuiden van de spoorlijn. Op woensdag 11 januari kunnen inwoners van Laag-Soeren en Dieren ten noorden van de spoorlijn hun boom kwijt, op donderdag 12 januari worden de kerstbomen opgehaald in Velp ten noorden van de spoorlijn en op vrijdag 13 januari in Velp ten zuiden van de spoorlijn (inclusief Watervogelbuurt en De Beemd).

1 REACTIE

  1. Is het mogelijk om de boom op de hoek wilhelminaweg/Faber straat neer te leggen? Ben niet in staat om het bij de spoorlijn neer te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.