Franse films in filmhuis Doesburg

0248937_Film_-Pixabay.jpg
.

DOESBURG – In Doesburg draaien weer mooie films in het filmhuis. Op woensdag 25 januari is de Franse film ‘Mes frères et moi’ te zien. Op vrijdag 27 januari en woensdag 1 februari is de Franse film ‘Délicieux’ te zien. Délicieux speelt zich af in de 18e eeuw, aan de vooravond van de Franse Revolutie. Wanneer kok Pierre Manceron zijn adellijke werkgever en diens gasten een nieuw voorgerecht presenteert, wordt hij op staande voet ontslagen. Manceron en zijn zoon vluchten naar het platteland om een herberg te runnen. Als de mysterieuze Louise arriveert, blijkt zij in staat Manceron weer met plezier te laten koken. Hij slaagt erin om een vrije, onafhankelijk ondernemer te worden. Het duurt niet lang of de kok tovert de herberg om in een gastronomisch paradijs: het allereerste Franse restaurant! De culinaire hoogstandjes tegen de achtergrond van alle politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama waarbij de filmbezoekers niet vergeten worden. Reserveren is gewenst en kan via filmhuis-doesburg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.